Bart Kinable | GSS - Vraag uw demo aan

Bart Kinable

Home » Testimonials » Bart Kinable
Bart Kinable
Projectleider
To-Build Baillien
"Deze werkwijze is gemakkelijk voor te bereiden op kantoor, makkelijk uit te leggen op de werf en vlot te plaatsen en demonteren. Dit systeem verhoogd ons rendement aanzienlijk. "

Hoe ben je in contact gekomen met GSS?
Door de zeer enthousiaste Gilbert Cuyers, die een jaar of 5 geleden met zijn demonstratiebusje stopte op een werf in Lanaken. Zijn goed doordachte systeem trok meteen onze aandacht.
Aangezien we een appartementsgebouw aan het zetten waren van 5 verdiepingen, was hij de man op het juiste moment op de juiste plaats.

Waarom heb je ervoor gekozen om het GSS-systeem te gebruiken?
Aangezien we vaker appartementen bouwen waar meer als 2 bouwlagen hoog gebouwd wordt, waren we op zoek naar een systeem dat vlot werkt. Overige systemen op de markt zijn omslachtig qua plaatsing en demontage terwijl dit systeem simpel en volt werkt voor zowel de bekisters alsook voor de metsers bij afbraak.  

Wat zijn de belangrijkste voordelen van het systeem?
Deze werkwijze is gemakkelijk voor te bereiden op kantoor, makkelijk uit te leggen op de werf en vlot te plaatsen en demonteren. Dit systeem verhoogd ons rendement aanzienlijk. Ook voor moeilijkere bouwdetails zijn systemen bedacht zodat het plaatsen van valbeveiliging altijd mogelijk is. Ook het team vertegenwoordigers is altijd bereid samen te zoeken naar een oplossing.

Zou je GSS aanbevelen, en waarom?
Zeker aan te bevelen, eens je de investering gedaan hebt van de veiligheidspalen zijn de rest van de kosten verbruikskosten die je altijd hebt. Is het niet aan stalen randkisten dan wel aan houten bekistingsplaten. Top systeem!  

"We hebben intern een onderzoek gedaan naar het kostenplaatje en hieruit is gebleken dat het GSS-bekistingssysteem goedkoper is dan het plaatsen van traditionele randbekisting"
Kaï Ramaekers
Werfleider
"Na de demo zijn we meteen overtuigd geraakt van het product."
Niels Nuyts
"Het is een zeer efficiënt en makkelijk systeem dat makkelijk monteerbaar en demonteerbaar is."
Iben Demeulenaere
Werfleider
Artes Depret uit Zeebrugge
"Deze werkwijze is gemakkelijk voor te bereiden op kantoor, makkelijk uit te leggen op de werf en vlot te plaatsen en demonteren. Dit systeem verhoogd ons rendement aanzienlijk. "
Bart Kinable
Projectleider
To-Build Baillien
"Na het ontvangen van het product bleek dat we meer nodig hadden dan gedacht. na een telefoontje naar Berno om nog enkele zaken bij te bestellen was zeker geen probleem, en de dag erna stond Berno persoonlijk zelf op de werf met de bij gevraagde spullen. zeer snelle service dus!"
Yannick & Mathieu Dewalque
Dewalque Woning Wellen
"Er is een uiterst snelle montage van de veiligheid, ook moeten we geen hout meer gebruiken om onze beton tegen te storten."
Laurent Corne
Werfleider
Alheembouw uit Roeselare (Oostnieuwkerke)
"Het GSS-systeem is een heel snel montagesysteem van randbekisting met een geïntegreerd leuningssysteem."
Victor Vanstraelen & Seppe Neyens
Werfleiders
"Geen dubbel werk, snel opzetbaar en in vergelijking met traditionele bekisting gemakkelijker demonteerbaar."
Dieter Montmorency
Werfleider
Bouwonderneming Lecluse uit Moorslede
"We hadden 2 identieke appartementsblokken, de ene met GSS uitgevoerd, de andere traditioneel. Het resultaat met GSS was fenomenaal, een tijdswinst van wel meer dan 20%."
Nicholas Bauwens
Werfleider
Van Tornhaut uit Aalter – Opdrachtgever: ION
"We zullen zeker alle voordelen van het werken met GSS doorgeven aan het management."
Adrien Viviani
Supervisor werken
Lixon
"Het garanderen van veiligheid in combinatie met een snelle uitvoeringswijze zijn 2 factoren die de dag van vandaag niet meer weg te denken zijn in een modern, vooruitstrevend bouwbedrijf."
Jelle Mahieu
Productieplanner
Cobatim uit Komen