Victor Vanstraelen & Seppe Neyens | GSS - Vraag uw demo aan

Victor Vanstraelen & Seppe Neyens

Home » Testimonials » Victor Vanstraelen & Seppe Neyens
Victor Vanstraelen & Seppe Neyens
Werfleiders
"Het GSS-systeem is een heel snel montagesysteem van randbekisting met een geïntegreerd leuningssysteem."

Hoe ben je in contact gekomen met GSS? 
Op de werf van Wings, in Diegem. Daar waren we op zoek naar een goed systeem om 5 kilometer aan gebogen randbekisting te plaatsen op een vloerbekisting. Na een paar bezoeken van de GSS demobus is al snel duidelijk geworden dat GSS het ideale systeem aanbiedt om dit mogelijk te maken.

Waarom heb je ervoor gekozen om het GSS-systeem te gebruiken? 
Het GSS-systeem is een heel snel montagesysteem van randbekisting met een geïntegreerd leuningssysteem. Qua materiaal zal het misschien iets duurder zijn, maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt in de montagekosten.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van het systeem? 
Snelle montage van de randbekisting, geïntegreerd leuningssysteem om te voldoen aan alle geldende veiligheidsregels (je dient wel - eenmalig- aparte leuningshouders aan te kopen, anders zijn ze niet compatibel), een flexibel systeem voor verschillende toepassingen zoals betonwanden, kalkzandsteen, overstekden predallen, ...

Zou je GSS aanbevelen, en waarom? 
Nadat we de randbekisting gebruikt hebben op de werf van Wings, waren we er onmiddelijk van overtuigd dat we dit bij volgende projecten opnieuw moeten gebruiken. 

Zijn er nog belangrijke of interessante zaken die je zou willen melden? 
Het GSS-systeem heeft inmiddels verschillende uitvoeringssystemen: GSS standaard, GSS-Balk, GSS-Edge, GSS-Box. Voor iedere mogelijke toepassing hebben ze een aangepast systeem van randbekistingmet leuning. Dit hebben we gezien op de werf van Elegant Wonen, waar we inmiddels bezig zijn met de bouw van 45 appartementen. Zo hebben we op één vloerplaat een combinatie moeten doen van drie verschillende systemen, waarbij Berno ons met raad en daad heeft bijgestaan. Met het betalen van een kleine instelkost, kan je het systeem steeds laten aanpassen aan de noden van jouw werf.

"Het garanderen van veiligheid in combinatie met een snelle uitvoeringswijze zijn 2 factoren die de dag van vandaag niet meer weg te denken zijn in een modern, vooruitstrevend bouwbedrijf."
Jelle Mahieu
Productieplanner
Cobatim uit Komen
"We hadden 2 identieke appartementsblokken, de ene met GSS uitgevoerd, de andere traditioneel. Het resultaat met GSS was fenomenaal, een tijdswinst van wel meer dan 20%."
Nicholas Bauwens
Werfleider
Van Tornhaut uit Aalter – Opdrachtgever: ION
"Het is een zeer efficiënt en makkelijk systeem dat makkelijk monteerbaar en demonteerbaar is."
Iben Demeulenaere
Werfleider
Artes Depret uit Zeebrugge
"Het GSS-systeem is een heel snel montagesysteem van randbekisting met een geïntegreerd leuningssysteem."
Victor Vanstraelen & Seppe Neyens
Werfleiders
"Deze werkwijze is gemakkelijk voor te bereiden op kantoor, makkelijk uit te leggen op de werf en vlot te plaatsen en demonteren. Dit systeem verhoogd ons rendement aanzienlijk. "
Bart Kinable
Projectleider
To-Build Baillien
"We hebben intern een onderzoek gedaan naar het kostenplaatje en hieruit is gebleken dat het GSS-bekistingssysteem goedkoper is dan het plaatsen van traditionele randbekisting"
Kaï Ramaekers
Werfleider
"Na de demo zijn we meteen overtuigd geraakt van het product."
Niels Nuyts
"Er is een uiterst snelle montage van de veiligheid, ook moeten we geen hout meer gebruiken om onze beton tegen te storten."
Laurent Corne
Werfleider
Alheembouw uit Roeselare (Oostnieuwkerke)
"We zullen zeker alle voordelen van het werken met GSS doorgeven aan het management."
Adrien Viviani
Supervisor werken
Lixon
"Geen dubbel werk, snel opzetbaar en in vergelijking met traditionele bekisting gemakkelijker demonteerbaar."
Dieter Montmorency
Werfleider
Bouwonderneming Lecluse uit Moorslede
"Na het ontvangen van het product bleek dat we meer nodig hadden dan gedacht. na een telefoontje naar Berno om nog enkele zaken bij te bestellen was zeker geen probleem, en de dag erna stond Berno persoonlijk zelf op de werf met de bij gevraagde spullen. zeer snelle service dus!"
Yannick & Mathieu Dewalque
Dewalque Woning Wellen