Jelle Mahieu | GSS - Vraag uw demo aan

Jelle Mahieu

Home » Testimonials » Jelle Mahieu
Jelle Mahieu
Productieplanner
Cobatim uit Komen
"Het garanderen van veiligheid in combinatie met een snelle uitvoeringswijze zijn 2 factoren die de dag van vandaag niet meer weg te denken zijn in een modern, vooruitstrevend bouwbedrijf."

Waarom heb je ervoor gekozen om het GSS-systeem te gebruiken?
Als prefab fabrikant krijgen wij geregeld de vraag van klanten om GSS randbekistingsprofielen in te storten. Hierdoor worden onze prefab-elementen op de werf aangeleverd met het geïntegreerde GSS-profiel. Zo wordt de aannemer alle voordelen voorgeschoteld die dit systeem te bieden heeft met een maximaal rendement.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van het systeem?
Het plaatsen van de profielen bij ons gebeurt precies en gemakkelijk. Hierdoor dient de aannemer nog een beperkte inspanning te leveren om de randbekisting te bevestigen. Het overgrote en tijdrovende werk bij het plaatsen van de randbekisting valt hiermee weg. Het garanderen van veiligheid in combinatie met een snelle uitvoeringswijze zijn 2 factoren die de dag van vandaag niet meer weg te denken zijn in een modern, vooruitstrevend bouwbedrijf.

Zou je GSS aanbevelen, en waarom?
Zeker, sinds jaar en dag trachten wij bij Cobatim onze klanten structuren aan te leveren waarbij alle voordelen van prefab benut kunnen worden zoals tijdwinst, snelheid, duurzaamheid, vormvrijheid, esthetische, brandwerendheid... Het toevoegen van GSS randbekistingsprofielen aan onze wanden en balken is een mooie aanvulling die de aannemer extra voordeel oplevert voor en tijdens het storten van de vloerplaat. Veilig en snel plaatst hij zijn randprofielen gekoppeld aan zijn randbeveiliging.

"We zullen zeker alle voordelen van het werken met GSS doorgeven aan het management."
Adrien Viviani
Supervisor werken
Lixon
"Deze werkwijze is gemakkelijk voor te bereiden op kantoor, makkelijk uit te leggen op de werf en vlot te plaatsen en demonteren. Dit systeem verhoogd ons rendement aanzienlijk. "
Bart Kinable
Projectleider
To-Build Baillien
"Het is een zeer efficiënt en makkelijk systeem dat makkelijk monteerbaar en demonteerbaar is."
Iben Demeulenaere
Werfleider
Artes Depret uit Zeebrugge
"We hebben intern een onderzoek gedaan naar het kostenplaatje en hieruit is gebleken dat het GSS-bekistingssysteem goedkoper is dan het plaatsen van traditionele randbekisting"
Kaï Ramaekers
Werfleider
"Er is een uiterst snelle montage van de veiligheid, ook moeten we geen hout meer gebruiken om onze beton tegen te storten."
Laurent Corne
Werfleider
Alheembouw uit Roeselare (Oostnieuwkerke)
"Het GSS-systeem is een heel snel montagesysteem van randbekisting met een geïntegreerd leuningssysteem."
Victor Vanstraelen & Seppe Neyens
Werfleiders
"Het garanderen van veiligheid in combinatie met een snelle uitvoeringswijze zijn 2 factoren die de dag van vandaag niet meer weg te denken zijn in een modern, vooruitstrevend bouwbedrijf."
Jelle Mahieu
Productieplanner
Cobatim uit Komen
"We hadden 2 identieke appartementsblokken, de ene met GSS uitgevoerd, de andere traditioneel. Het resultaat met GSS was fenomenaal, een tijdswinst van wel meer dan 20%."
Nicholas Bauwens
Werfleider
Van Tornhaut uit Aalter – Opdrachtgever: ION
"Geen dubbel werk, snel opzetbaar en in vergelijking met traditionele bekisting gemakkelijker demonteerbaar."
Dieter Montmorency
Werfleider
Bouwonderneming Lecluse uit Moorslede
"Na het ontvangen van het product bleek dat we meer nodig hadden dan gedacht. na een telefoontje naar Berno om nog enkele zaken bij te bestellen was zeker geen probleem, en de dag erna stond Berno persoonlijk zelf op de werf met de bij gevraagde spullen. zeer snelle service dus!"
Yannick & Mathieu Dewalque
Dewalque Woning Wellen
"Na de demo zijn we meteen overtuigd geraakt van het product."
Niels Nuyts