Kaï Ramaekers | GSS - Vraag uw demo aan

Kaï Ramaekers

Home » Testimonials » Kaï Ramaekers
Kaï Ramaekers
Werfleider
"We hebben intern een onderzoek gedaan naar het kostenplaatje en hieruit is gebleken dat het GSS-bekistingssysteem goedkoper is dan het plaatsen van traditionele randbekisting"

Hoe ben je in contact gekomen met GSS?
Via mijn collega’s die het al op andere werven gebruikt hadden.

Waarom heb je ervoor gekozen om het GSS-systeem te gebruiken?
Ik wilde het GSS-bekistingssysteem, na alle positieve reacties van mijn collega werfleiders en onze arbeiders, zelf eens uitproberen en beoordelen. We hebben intern een onderzoek gedaan naar het kostenplaatje en hieruit is gebleken dat het GSS-bekistingssysteem goedkoper is dan het plaatsen van traditionele randbekisting. Voor deze berekening hebben we rekening gehouden met de gebruikte materialen en arbeidskosten.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van het systeem?
Het systeem is snel en eenvoudig te plaatsen. De randbekisting (randprofielen) wordt voor het plaatsen van de predallen bevestigd bovenop de buitenmuren en de randprofielen zijn beschikbaar in verschillende hoogtes. Een ander voordeel is dat de veiligheidspalen ook kunnen blijven staan tijdens het metsen van de volgende verdieping, omdat deze een klein beetje naar buiten hellen en dus niet in de weg staan. De veiligheidspalen worden eenvoudig weggehaald als het metselwerk voldoende hoog is opgetrokken. 
In de prefabbalken boven de ramen heeft de prefableverancier de randprofielen meteen ingestort, zo zijn ze op de werfaangekomen. Het plaatsen van de randprofielen gebeurt sneller dan het maken van de traditionele ranbekisting met andere leuningssystemen en houden bekistingsplaatsen. Dit maakt dat het GSS-systeem tijdsbesparend en dus ook goedkoper is. Ten slotte zijn de GSS beugels ook zeer handig om te gebruiken in kleine openingen, zoals in traphallen of liftkokers.               

Zou je GSS aanbevelen, en waarom?
Zeker, in mijn ogen niets dan voordelen.

Zijn er nog belangrijke of interessante zaken die je zou willen melden?
GSS is steeds bereid om een demo-sessie te komen geven ter plaatse op de werf met het GSS-busje.

"Het GSS-systeem is een heel snel montagesysteem van randbekisting met een geïntegreerd leuningssysteem."
Victor Vanstraelen & Seppe Neyens
Werfleiders
"Er is een uiterst snelle montage van de veiligheid, ook moeten we geen hout meer gebruiken om onze beton tegen te storten."
Laurent Corne
Werfleider
Alheembouw uit Roeselare (Oostnieuwkerke)
"We hebben intern een onderzoek gedaan naar het kostenplaatje en hieruit is gebleken dat het GSS-bekistingssysteem goedkoper is dan het plaatsen van traditionele randbekisting"
Kaï Ramaekers
Werfleider
"Geen dubbel werk, snel opzetbaar en in vergelijking met traditionele bekisting gemakkelijker demonteerbaar."
Dieter Montmorency
Werfleider
Bouwonderneming Lecluse uit Moorslede
"Het garanderen van veiligheid in combinatie met een snelle uitvoeringswijze zijn 2 factoren die de dag van vandaag niet meer weg te denken zijn in een modern, vooruitstrevend bouwbedrijf."
Jelle Mahieu
Productieplanner
Cobatim uit Komen
"We zullen zeker alle voordelen van het werken met GSS doorgeven aan het management."
Adrien Viviani
Supervisor werken
Lixon
"Deze werkwijze is gemakkelijk voor te bereiden op kantoor, makkelijk uit te leggen op de werf en vlot te plaatsen en demonteren. Dit systeem verhoogd ons rendement aanzienlijk. "
Bart Kinable
Projectleider
To-Build Baillien
"We hadden 2 identieke appartementsblokken, de ene met GSS uitgevoerd, de andere traditioneel. Het resultaat met GSS was fenomenaal, een tijdswinst van wel meer dan 20%."
Nicholas Bauwens
Werfleider
Van Tornhaut uit Aalter – Opdrachtgever: ION
"Het is een zeer efficiënt en makkelijk systeem dat makkelijk monteerbaar en demonteerbaar is."
Iben Demeulenaere
Werfleider
Artes Depret uit Zeebrugge
"Na het ontvangen van het product bleek dat we meer nodig hadden dan gedacht. na een telefoontje naar Berno om nog enkele zaken bij te bestellen was zeker geen probleem, en de dag erna stond Berno persoonlijk zelf op de werf met de bij gevraagde spullen. zeer snelle service dus!"
Yannick & Mathieu Dewalque
Dewalque Woning Wellen
"Na de demo zijn we meteen overtuigd geraakt van het product."
Niels Nuyts